El president Quim Torra visita demà la Noguera

02/05/2019

Visitarà la Cooperativa d’Artesa de Segre, amb motiu del seu 60è aniversari, i assistirà a la 4a edició del GarGar Festival de Murals i Art Rural de Penelles

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà demà, divendres 3 de maig, una visita institucional a la demarcació de Lleida, on visitarà els municipis d’Artesa de Segre, Tàrrega i Penelles. Ho farà acompanyat del delegat del Govern al territori, Ramon Farré.

 

El programa del cap de l’Executiu començarà a les 11.45 hores, amb una visita institucional a l’Ajuntament d’Artesa de Segre. Després de ser rebut per l’alcalde, Mingo Sabanés, i la resta del consistori, el president signarà el llibre d’Honor a la Sala de Plens. Seguidament, sobre les 12.15 hores, les autoritats es desplaçaran a peu fins a la Cooperativa d’Artesa de Segre.

 

Amb motiu del 60è aniversari de la Cooperativa, el president es reunirà amb la direcció i el Consell Rector de l’entitat per conèixer la seva trajectòria. Seguidament, acompanyat del president, Joan Serra, i del gerent, Josep Soldevila, pronunciarà unes paraules davant dels socis de la cooperativa.

La visita del president a terres lleidatanes acabarà al poble de Penelles, a La Noguera, on Quim Torra arribarà a les 17.15 hores per conèixer el Gargar Festival de Murals i d’Art Rural. Es tracta d’una iniciativa que enguany arriba a la seva quarta edició i que vol difondre la cultura artística al món rural, donant visibilitat als artistes i altres formes d’intervenció artística en l’espai públic rural.

 

Primer, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, el president signarà el llibre d’honor acompanyat de l’alcalde, Eloi Bergós, i de la resta del consistori. Seguidament, les autoritats faran un recorregut pels carrers del poble per veure els murals que s’han fet en les darreres edicions i presenciar en directe com pinten alguns dels artistes d’enguany. Al final de la visita, al Teatre de la vila, el president i l’alcalde faran uns breus parlaments.

 A les 19.30, a la Plaça Major de Penelles, el president encapçalarà la concentració amb el lema ‘Pels drets civils i polítics: prou manipulació electoral’ que se celebrarà arreu del territori per denunciar la decisió de la Junta Electoral Central d’excloure la candidatura de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí de les eleccions europees.

Infolleida