El punt de voluntariat del Consell Comarcal organitza el curs "Com demanar subvencions"

23/05/2019

Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat de la Noguera, s’ha organitzat per a aquest mes de juny la formació “Com demanar subvencions”, impartida per professorat de la Fundació Pere Tarrés i amb el suport i el reconeixement del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, adreçat a entitats i persones vinculades amb el món de l’associacionisme i el voluntariat.

Aquest curs permetrà aprendre la importància de conèixer i valorar els propis projectes, així com la manera de presentar-los a l’administració per poder aconseguir subvencions. S’hi donaran recomanacions i criteris d'actuació per a la relació amb les administracions públiques, la presentació de l’entitat, les convocatòries (tipologies, publicitat i difusió), requisits per ser beneficiari d’una subvenció pública, redacció d’un projecte, presentació del projecte, valoració de la viabilitat, com fer-ne el seguiment i l’avaluació, elements innovadors i sinergies.

Aquesta formació és gratuïta i s’entregarà certificat d’assistència. Es realitzarà els dies 3 i 17 de juny, a la Sala Maria Rubies del Consell Comarcal de la Noguera, de 16.00 a 20.00 hores. Per inscriure-s’hi cal telefonar al 973 448 933 - ext 1. o bé enviar  un correu electrònic a [email protected] .

 

Infolleida