El Teatre de Balaguer torna a oferir abonaments per al Cicle de Tardor després de 2 anys

22/09/2022

Després de dos anys i a causa de la parada per la pandèmia, el Teatre Municipal de Balaguer torna a oferir abonaments per a la temporada 2022-23

El Teatre de Balaguer oferirà dos tipus d’abonaments per al Cicle de Tardor d’enguany. D’una banda per a les propostes Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I de La Calòrica, Forever Young del Tricicle i L’Oreneta, d’Emma Vilarasau; i de l’altra per als espectacles del Cicle A Escena, com 360 grams i L’amor (no és per a mi, va dir Medea), i també Suspensión de Circo Nueveuno, dins el circuit Escena Jove Ponent-Pirineu. Aquest circuit és una iniciativa de la Xarxa de Cooperació Territorial de Lleida del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya, integrada pel Departament de Cultura en col·laboració amb la Diputació de Lleida, i de la qual el Teatre Municipal de Balaguer en forma part.

I la proposta d’aquesta tardor per al públic més jove anirà de la mà del grup musical Xiula, amb Descontrol MParental.

 

A més de tot aquest ventall de propostes, el Teatre de Balaguer també acollirà durant el Cicle de Tardor manifestacions culturals d’entitats i associacions, com el concert dels guanyadors del 10è Concurs de Cant Germans Pla “Ciutat de Balaguer”; les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, o els Premis Capital de la Sardana.

 

Els espectadors que ja disposaven de l’abonament abans de l’inici de la pandèmia podran adquirir les mateixes localitats que ja tenien. Per a fer-ho caldrà que es dirigir-se a l’Oficina de Turisme entre el 26 de setembre i el 2 d’octubre, situada al Museu de la Noguera (pl. Comtes d’Urgell, 5.)

Per a la resta de públic els abonaments estaran a la venda a partir del dia 3 d’octubre a teatre.balaguer.cat , o bé entrades per cada espectacle a partir del dia 10.

  

El Cicle de Tardor donarà el tret de sortida de la temporada 2022-23, en la qual se celebraran els 25 anys del Teatre de Balaguer, i per al qual es duran a terme diversos actes de commemoració.

Infolleida