Els Consellers Teresa Jordà i Josep Bargalló inauguren el curs acadèmic 2018/2019 de les Escoles Agràries

21/09/2018

En l’acte inaugural, que ha tingut lloc a l’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer, els Consellers han volgut destacar la importància d’aquestes escoles

Els Consellers d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i d’Ensenyament de la Generalitat, han inaugurat el nou curs acadèmic de les Escoles Agràries de Catalunya aquest divendres a l’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer. En l’acte inaugural, els Consellers han volgut destacar la importància d’aquestes escoles.


L’acte, que, a més a més dels Consellers, ha comptat amb la presència de diferents polítics de la província, s’ha centrat en una visita per les instal·lacions de l’escola i amb diferents parlament adreçats, principalment, als alumnes que cursaran el nou curs.

 

Cal tenir en compte que els alumnes que opten per aquesta modalitat de formació disposen d’una oportunitat única ja que adquireixen els coneixements teòrics a l’aula i els complementen amb la pràctica a les empreses, alhora que els permet un coneixement directe del sector.

Ariadna Sánchez