Els entrenaments de clubs esportius, aturats de nou 

05/01/2021

Amb els noves mesures aplicades pel Govern de la Generalitat, que entraran en vigor el proper 7 de gener, els clubs esportius han d’aturar, de nou, els seus entrenaments. Des del món de l’esport asseguren que ja s’estaven seguint totes les mesures fet que feia la pràctica en els seus clubs una pràctica segura 

Un cop més el món de l’esport es veu afectat per les noves restriccions aplicades pel Govern de la Generalitat per fer front a la pandèmia de la Covid-19. Així doncs, des del 7 de gener i durant un període de deu dies, només es podrà realitzar esport a l’aire lliure, fet que afecta, directament, a la pràctica esportiva en interiors com pavellons poliesportius. Així doncs, clubs esportius han d’aturar, de nou, els seus entrenaments o bé cercar alternativa per realitzar-los en espais oberts. 

 

Des del món de l’esport fan una crida a estudiar bé aquesta mesura ja que, asseguren, la pràctica esportiva és un benefici per la salut. A més a més apunten que ja estaven seguint mesures per tal d’adaptar-se, al màxim, a les normes sanitàries i fer de la pràctica de l’esport en els seus clubs una pràctica segura.

Ariadna Sánchez