Els nens i nenes de la Noguera tornen a les aules

12/09/2018

Retrobar-se amb els amics, estrenar motxilla o saber que els espera en aquest nou curs, són alguns dels factors que els anima a començar de nou l’escola.

Els nens i nenes de la Noguera han tornat a les aules, aquest dimecres, després de les vacances d’estiu. De cara a aquest nou curs escolar, que s’allargarà, com cada any, fins el proper mes de juny, els alumnes presenten molts nous reptes, començant l’escola amb la motxilla plena d’il·lusions.

Retrobar-se amb els amics, estrenar motxilla o saber que els espera en aquest nou curs, són alguns dels factors que els anima a començar de nou l’escola. Per alguns, els més grans del centre, serà l’últim any a l’escola, d’altres, els més menuts, encaren l’inici d’una nova etapa.


Tot i això, el nou curs escolar suposa, per a les famílies una gran despesa econòmica. Tot i que fa uns anys bona part d’aquesta factura l’omplien els llibres, actualment moltes escoles treballen altres tendències pedagògiques, que fan que els llibres siguin innecessaris. Aquest fet ha significat la disminució econòmica en aquest àmbit, però, per contra, un augment en la despesa de material escolar.

Ariadna Sánchez