Els restaurants opten pel menú per emportar 

31/12/2021

El sector de la restauració s’ha hagut d’adaptar a les mesures i restriccions per una de les nits més fortes de l’any, la de Cap d’any, i, una de les opcions per les que han optat, ha estat el servei take away. Tot i això, alguns restaurants, malgrat les baixes reserves, han volgut mantenir el servei al restaurant

Fan els últims preparatius dels plats per emportar d’aquesta nit, un servei take away que, en les últimes hores, ha augmentat en el nombre de comandes. Els canvis en les mesures, les restriccions i la limitació horària han fet que la opció per emportar s’hagi convertit en una de les opcions més demandes als restaurants. 

 

En aquest cas, però, també s’han hagut d'adaptar al mateix establiment, on han baixat, a més de la meitat,les reserves de la nit de cap d’any. 

 

Així doncs, des del sector de la restauració apunten que la opció “take away” és un dels pocs recursos que els queden per tal de salvar la campanya de Nadal, un servei que també utilitzaran en dies assenyalats com la nit de reis.

Ariadna Sanchez Ber