En marxa el 3r Campus d'equitació del genet Albert Hermoso a Os de Balaguer

23/07/2019

Enguany, degut a la gran demanda, s'han organitzat dos torns

Una quinzena de joves genets i amazones participen des d'aquest dilluns i fins divendres en la tercera edició del Campus Albert Hermoso Farràs a l'Hípica Els Serrats d'Os de Balaguer.


Sota les direcció del genet olímpic, i en diferents grups segons el nivell, els participants treballen diferents aspectes del maneig i la cura del cavall i conceptes tècnics i tàctics de
l'equitació. La formació pràctica es complementa amb sessions teòriques on es tracten temes com la història i característiques de les diferents races i també el salt en llibertat.


Enguany, com a novetat, i degut al nombre d'inscripcions rebudes, s'han organitzat dos torns (un ara al juliol i el segon, al setembre), amb un màxim de quinze participants per torn, per tal de garantir una atenció personalitzada.


Per Hermoso, que ha destacat el nivell i la motivació dels participants, l'objectiu d'aquest campus d'equitació és que els nois i les noies millorin en la seva formació a la vegada que gaudeixen de l'oci amb els companys "jo estaria molt content si al finalitzar aquesta setmana tornessin a casa amb la sensació d'haver après i sobretot d'haver fet amistats que després duren tota la vida"
Infolleida