Èxit de “Dahl & Hitchcock: una amistat perillosa”

10/02/2017

Més de 50 persones assisteixen a l’activitat “Dahl & Hitchcock: una amistat perillosa” a la Biblioteca Municipal d’Artesa de Segre

La Biblioteca Municipal Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre, dins del cicle d’activitats de Biblioteques amb D.O., ha organitzat la conferencia “Dahl & Hitchcock: una amistat perillosa”, en motiu dels 100 anys de naixement de Roald Dahl. L’acte, guiat pel filòleg Anton Not, s’ha inciat amb una breu explicació de la vida del autor.

 

Per tal de representar millor l’estil de Dahl, s’ha projectat el curtmetratge “L’home del sud”, basat en un conte Dahl i que s’emmarca dins la sèrie “Alfred Hitchock presenta”. A continuació, el Grup de Teatre Artesenc han dut a terme lectures expressives de les obres “La Blancaneus” i “La Ventafocs”, en versió de Roald Dahl.

 

Abans de començar l’acte, i tenint en compte que l’activitat s’ha emmarcat dins el cicle Biblioteques amb D.O., han ofert una copa de vi a tots els assistents, gentilesa del Celler Mas Ramonedar, col·laborador d’aquesta edició del cicle.

Ariadna Sánchez