Exposició ‘Silenci que no calla’ a la Sala Capitular del Monestir de les Avellanes

06/10/2020

Una exposició de Llorenç Garcia Isanda, que convida a escoltar llenguatges que van més enllà de les paraules

L’11 d’octubre de 2020 a les 11:15 s’inaugura l’exposició “Silenci que no calla” del barceloní amb arrels mollerussenques, Llorenç Garcia Isanda. Emprant un vers del poeta Francesc Garriga com a títol, l’artista ens convida a reflexionar sobre la natura i l’impacte de l’activitat humana en ella.

Habitualment relacionem el silenci amb la manca de paraules. Però hi ha silencis que no callen, perquè no tenen res a veure amb la veu ni els sons. Llorenç Garcia Isanda ens convida a escoltar les veus d’uns silencis que sovint ens diuen més que les paraules. Mirar el silenci, valorar la bellesa de les formes humils de la natura, capturar moments efímers, crear noves formes a partir de l’observació de l’entorn. Intuïcions suggerents que ens proposen una reflexió sobre la natura i els efectes de l’activitat humana.  

Llorenç Garcia Isanda és un artista amb arrels mollerussenques, nascut a Barcelona el 1987. Es forma a l’Escola Massana i l’Escola d’Art i disseny de la Llotja de Barcelona, entre d’altres. S’inicia en la recerca amb el reciclatge artístic, i actualment experimenta amb la talla de fusta creant formes orgàniques amb referents del món vegetal. L’artista ha exposat ha realitzat diferents exposicions arreu de Catalunya i ha participat en diversos festivals artístics, com el ReciclArt de Sitges.

L’exposició serà visitable fins al 29 de novembre a la Sala Capitular del Monestir de les Avellanes. Tant l’acte inaugural com la visita a l’exposició són d’accés lliure i gratuït.

Infolleida