Fase Final del Campionat de Catalunya Júnior Masculí Preferent a Balaguer

20/05/2021

Aquest cap de setmana, Balaguer segueix amb la promoció del bàsquet amb una de les activitats més significatives a nivell esportiu de les que es poden esperar durant el present 2021; la FINAL DE CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR MASCULÍ PREFERENT 2020-2021.

Els millors equips de Catalunya en la categoria junior s’enfrontaran en un cap de setmana intensiu que començarà el divendres tarda i finalitzarà amb la final el diumenge al pavelló 1r octubre. Equips com el Barça, Manresa, Joventut, ... seran presents en aquest torneig que presenta tot l’atractiu esportiu i en el que s’espera que el públic present gaudeixi de l’acte amb les mesures, condicions i restriccions de seguretat per prevenir el contagi.

Des de l’Ajuntament, el club Bàsquet balaguer i la FCBQ, principals impulsors de poder acollir actes d’aquesta magnitud, és vlaora molt positivament l’alçada en la que s’ha pogut celebrar aquest tipus d’acte, ja què es preveu força assistència de públic i permetrà que vista l’evolució en decreixent dels valors de contagi, es pugui cobrir l’aforament màxim permès del 50% que ens marca l’actual registre.

Infolleida