Ferit greu el conductor d’un camió al caure d’un pont

10/01/2020

Un camió carregat de porcs es va precipitar ahir a la tarda d’un pont a la carretera LP-9221 a Albesa i va acabar a l’interior del riu Noguera Ribagorçana. El conductor va resultar ferit de caràcter greu mentre que la majoria d’animals que transportava, un total de 198, van morir.

L’accident va tenir lloc a les 17.09 quan, per causes que es desconeixen, el tràiler va sortir de la via al creuar el pont que hi ha en aquesta carretera que uneix Albesa amb Benavent de Segrià al quilòmetre 13. El camió es va precipitar al buit des d’una altura d’uns 5 metres. El camioner va patir ferides greus i, encara que no va quedar atrapat, va haver de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat, que hi van enviar nou dotacions. També van acudir-hi diverses patrulles dels Mossos i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La cabina i la caixa van quedar fetes un garbuix de ferro i el conductor va ser evacuat a l’Arnau. L’empresa del camió es va fer càrrec de la retirada dels animals. Està previst que avui es desplaci una grua de grans dimensions per retirar el camió de l’interior del riu.

SEGRE.COM