Festa dels campions de l'EFS Comtat d'Urgell, aquest dissabte

20/05/2022

L'escola de futbol sala Balaguer Comtat d'Urgell tanca la temporada 2021 2022 amb bons resultats d'aquest any es veuran reflectits amb la cloenda de la temporada durant el proper cap de setmana en què es promou una ruta pels carrers de Balaguer en motiu de celebració dels grans èxits esportius que s'han aconseguit tant en els equips de base com en els primers equips de les diferents categories i el fet que en les dues anteriors temporades el primer equip va pujar de categoria i no s'havia pogut celebrar a causa de les restriccions.

La festa es preveu que començarà al pavelló 1r d'Octubre tot just finalitzi el partit del primer equip del sènior masculí en què ratificarà la seva permanència a la tercera divisió nacional. El pavelló serà el punt de partida d'una gran rua pels principals vials i carrers de Balaguer fins a arribar a l'edifici de la Paeria en què les autoritats locals rebran a tots els equips i afició. A la nit se celebrarà un sopar amb tota l'escola, nens, nenes, pares i entrenadors de l'escola.

Destacar principalment la permanència del primer equip a tercera divisió nacional i els grans èxits esportius en l'àmbit dels equips de base on s'ha obtingut el campionat en les categories cadet, infantil, prebenjamí i femení sènior. També, el gran èxit de tres de nostres campiones, que han aconseguit el campionat i subcampionat estatal femení amb la selecció catalana en categoria sub16 i aleví femení.

Des de la junta directiva del club es fa un balanç molt positiu de la temporada i ara es continuarà treballant amb la base per tal de consolidar i refermar el primer equip amb jugadors de la pedrera i, per què no, augmentar la massa esportiva de l'entitat.
Infolleida