Gemma Bertran presenta l’exposició ‘Natura abstracta’ a Lo Carreró

13/09/2018

L’artista vallesana retrata els paisatges de les terres de Ponent, un homenatge a les seves arrels

Lo Carreró de Montgai inaugura aquest dissabte a les 19h l’exposició de l’artista de La Garriga Gemma Bertran. Sota el nom de ‘Natura abstracta’, la mostra inclou una sèrie de quadres plens de força i color que ens traslladen als paisatges de les terres de Ponent.

Malgrat que Bertran viu a la localitat vallesana de La Garriga, expressa a través de la pintura les seves arrels lleidatanes, retratant de forma abstracta la natura que la va marcar de petita i que sempre és present a la seva obra, a voltes dura, d’altres explossiva i també delicada.

L’artista es mou buscant l’harmonia de les formes abstractes i treballa a fons els diferents materials que utilitza, ja siguin acrílics, ciment o esmalts, entre d’altres, que es relacionen entre ells creant resultats únics i irrepetibles.

L’obra de Bertran resulta original i personal, fruit de l’experimentació i l’exploració, sempre amb la natura com a referent inspirador i protagonista indiscutible de tots els quadres.

L’exposició, d’entrada gratuïta, romandrà a Lo Carreró fins el 14 d’octubre i es podrà visitar durant les hores d’obertura habituals del centre cultural i creatiu de Montgai, de divendres al vespre fins diumenge a l’hora del vermut .
Infolleida