Gimnasos, tancats de nou

29/10/2020

Les noves restriccions, anunciades avui pel Govern, comporten el tancament, de nou, d’equipaments esportius, com són els gimnasos. Des del sector apunten que són establiments segurs i que han adoptat mesures de seguretat i prevenció des d’un bon inici. El nou tancament els hi suposarà, doncs, greus danys econòmics 

El tancament, de nou, de centres esportius, com són els gimnasos ha generat una gran preocupació i indignació al sector, que apunten que aquesta mesura els hi suposarà greus conseqüències econòmiques i que, a hores d’ara, no són un dels sectors causants de contagis ja que, des d’un bon inici, han adoptat mesures de seguretat i prevenció. 

 

Des del sector, doncs, asseguren que els seus establiments són segurs i que, davant de les noves mesures, seguiran lluitant per tal de poder reobrir, el més aviat possible, els seus espais. Les noves restriccions, anunciades pel Govern aquest dijous, entraran en vigor aquest divendres, un cop publicades al Diari Oficial de la Generalitat, i es preveu que s’allarguin durant quinze dies.

Ariadna Sánchez