Green Eco Line SL obra una línia d’elaboració de mascaretes FFP2

21/07/2021

L’empresa, amb seu a Balaguer i dedicada als productes d’ambientació tant per vehicles com per la llar, s’ha reinventant amb la fabricació de mascaretes FFP2. D’aquesta manera, s’ha convertit en la segona de Catalunya en l’elaboració d'aquest producte amb aquestes característiques 

L’empresa Green Eco Line SL ha inaugurat, aquest dimecres, una línia dedicada a l’elaboració de mascaretes FFP2. La pandèmia va obligar a aquesta empresa, dedicada als productes d’ambientació i ambientadors per vehicles i llars, a reinventar-se i buscar un nou lloc al mercat. 

 

El camp d’aplicació que contempla l’empresa amb seu a Balaguer, i segona a Catalunya en l’elaboració de mascaretes, és per indústries tèxtils, mineres o de la construcció, entre d’altres. Ara, però, les mascaretes també seran vàlides per la Covid-19. 

 

Si bé a partir d’ara oferiran aquest nou producte, l’empresa no deixarà de produir els seus productes d’ambientació que ofereix actualment i amb els que han creat marques especialitzades com la del Marc Màrquez.

Ariadna Sanchez Ber