Hospitalitzada la vicepresidenta de la Diputació i alcaldessa d’Os

27/03/2020

La vicepresidenta segona de la Diputació i alcaldessa d’Os de Balaguer, Estefania Rufach, està hospitalitzada al donar positiu en coronavirus. Va explicar que “fa dotze dies vaig començar a presentar símptomes” i va decidir aïllar-se. Va passar uns tres dies a l’hospital Arnau de Vilanova i ahir mateix la van traslladar a la Clínica Montserrat. Va assegurar que es troba bé. Rufach és també vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) i, per aquesta raó, l’ens provincial va avisar tots els treballadors d’aquest organisme, la comissió de riscos laborals i els portaveus dels partits.

Així mateix, fonts de la Diputació van apuntar que ahir va acabar la desinfecció de l’IEI, programada abans de conèixer-se el contagi de Rufach.

D’altra banda, l’exalcalde de Camarasa Josep Vendrell va morir ahir per coronavirus als 78 anys. El municipi retrà avui homenatge al que va ser primer edil entre el 1999 i el 2011 amb un repic de campanes a les 12.00. A la tarda, a les 19.00, els veïns sortiran al balcó i li dedicaran un aplaudiment. L’ajuntament va obrir les xarxes socials perquè els veïns puguin acomiadar-se de Vendrell i va avançar que l’import de la corona que li haurien fet en cas que es pogués organitzar un funeral serà per a l’escola Dos Rius, un “lloc especial” per al finat.

SEGRE.COM