Hotel per insectes a Montgai

07/06/2021

L’Ajuntament de Montgai i l’entitat Lo veïnat de Lo Carreró han instal·lat quatre hotels per insectes al Parc de la Salut de la vila. La instal·lació té un doble objectiu, d’una banda ser un refugi per als insectes i assegurar, així, la presència d’aquests al municipi. D’altra banda, conscienciar i sensibilitzar de la importància que tenen els insectes a la societat 

Amb l’objectiu de convertir-se en un refugi per als insectes, l’Ajuntament de Montgai, amb la col·laboració de l’entitat Lo veïnat de Lo Carreró, ha instal·lat quatre hotels per a insectes a la vila. Situat al Parc de la Salut, aquest espai pretén ser un refugi on aquests puguin construir les seves pròpies cases i assegurar, així, la presència d’aquests insectes. 

 

La iniciativa, amb el suport també de l’escola de Montgai, pretén, també, conscienciar i sensibilitzar als infants de la importància que tenen els insectes a la societat. 

 

La instal·lació d’aquests hotels és la primera activitat que s’ha realitzat des de Lo Carreró de Montgai que, aquest mes, ha reobert les portes amb activitats culturals i socials.

Ariadna Sánchez