Íker Castillo i Carlos Flores Sots-campions de consolació al Junior European Padel Championship

25/10/2022

El balaguerí Íker Castillo, junt amb el seu company canari Carlos Flores, es van proclamar Sots-campions de consolació al Junior European Padel Championship de menors que es va disputar a València del 10 al 16 d’octubre.

Malgrat perdre el primer partit del quadre principal, van aconseguir arribar a la final de consolació superant en el camí a una parella italiana i a dues de les millors parelles nacionals del moment, per acabar cedint a la final contra els també catalans Rion/Gañan.

Bona experiència la viscuda en aquesta 1a edició de l’Europeu de la federació internacional de Padel (FIP) que demostra el bon moment de forma que està gaudint l’Íker en aquest tram final de temporada.

D'altra banda, Íker Castillo junt amb els seu company Jaume Rion encadenen dos molt bons resultats en el tram final de la temporada del Circuit de Menors 2022 de la Federació Catalana de Padel. Després de quedar finalistes al Super Gran Slam jugat a Figueres la primera setmana d’octubre, els dos joves jugadors s’han proclamat sots-campions de Catalunya de pàdel en categoria infantil al torneig disputat aquesta setmana a Barberà del Vallès.

L’Íker i el Jaume van arribar a la final del campionat amb molta solidesa i desplegant un joc de qualitat impossible de contrarestar pels seus rivals. A la final, Mercader/Santos es van imposar per un ajustadíssim 6/3 7/6 en un matx molt emocionant que es va decidir per petits detalls que no van permetre la remuntada del balaguerí.

Amb aquest excel·lent resultat es tanca la temporada actual només a l’espera de jugar-se el Màster Final al mes de desembre en el qual, l’Íker i el Jaume, també seran uns dels grans favorits al títol.