Importadors de Filipines i Sri Lanka divendres participen a la missió inversa de vins de la Cambra de Comerç

21/02/2018

Són alguns dels importadors de Filipines i Sri Lanka que fins divendres participen a la missió inversa de vins de la Cambra de Comerç. Aquests dies es desplacen a diferents cellers de la zona per veure de primera mà d'on surt el vi que acabaran comprant o no. Les vinyes ara mateix no estan en el seu millor moment però el paisatge continua sent molt important. Els importadors han quedat sobretot impressionats, en aquest cas, pels antics trulls de pedra que s'utilitzen des de fa tres anys a Costers del Sió per fer un vi negre potent i molt mineral.

 

En un celler com aquest també la visita a la resta de la finca, amb els animals i els embotits d'elaboració pròpia també es manté a la retina dels visitants.

 

I no hi ha millor manera d'acabar la visita que amb un tast de vins i productes locals perquè el pal.ladar s'acabi de decidir. A la missió inversa d'enguany, que s'acaba divendres, hi participen un total de 21 cellers de diferents Denominacions d'Origen. A banda de Costers del Segre també n'hi ha de Rueda o Rioja. La pròxima es farà al setembre i serà amb importadors procedents de Mèxic.

Eva Cortijo (Lleida TV)