Inauguració de les obres de millora de les piscines municipals de la Sentiu de Sió

10/06/2019

La presidenta en funcions de la Diputació, Rosa M. Perelló, ha estat acompanyada de l’alcalde en funcions de la Sentiu de Sió, Antonio López, i el vicepresident quart en funcions de la Diputació, Eloi Bergós

La presidenta en funcions de la Diputació, Rosa M. Perelló, ha presidit aquest diumenge l’acte d’inauguració de les obres de millora de les piscines municipals de la Sentiu de Sió. Perelló ha estat acompanyada de l’alcalde en funcions de la Sentiu de Sió, Antonio López, i el vicepresident quart en funcions de la Diputació, Eloi Bergós.

L’objectiu era dotar d’unes instal·lacions en condicions al municipi, tenint en compte que esdevé un punt principal d’activitat, lleure i trobada dels veïns durant la temporada d’estiu. D’aquesta manera, s’ha garantit una adient qualitat de l'aigua dels vasos, i conseqüentment, també una adient protecció de la Salut Pública.

 

Concretament, les accions realitzades han estat la millora de l’estructura i del sistema de tractament d’aigües de les piscines; i la millora de la impermeabilització dels vasos per evitar fuites d’aigua.

 

Tot plegat ha comptat amb una inversió de la Diputació de 20.000 € del Pla d’Aigües 2016-2019; i una altra de 25.000 € per cobrir les despeses de millora de les piscines.

Infolleida