Joan Blau i Borraz con Zeta presenten "Caminant a peu"

26/02/2021

El cantautor Joan Blau i el nòmada Borrraz con Zeta han publicat avui "Caminant a peu", una cançó que transmet tranquil·litat i suggereix calma davant la pressa actual.

"Caminant a peu" és una cançó creada des de la improvisació i la exploració d'una nova manera de fer, des de la calma per poguer observar les flors que neixen entre l'asfalt d'una ciutat que només pensa en corre i en el confinament que ens ha demostrat que hi ha coses molt més importants davant de tantes presses. La vida està per viure-la, al moment, el present, amb calma i amb una rialla que ens alegri el dia a dia.

Borraz con Zeta Joan Blau es coneixen gràcies a Osko Art i les xarxes socials, ja que l'Oscar els va parlar de l'un a l'altre. Tot i que durant el 2016 i el 2017 realitzen concerts en els mateixos locals i bars musicals, mai coincideixen en dates. Gràcies al Festival Rodautors i a la seva primera edició a Penelles (Lleida), es coneixen en persona i això estableix el que ja era una relació d'amistat, intercanvi de coneixements musicals, espais on realitzar concerts i diverses inquietuds del món de la música i del cantautor. 

La portada és una obra de l'artista Osko Art. Oscar i Blau es coneixen cursant el batxillerat d'arts a l'escola de la Llotja de Barcelona. L'artista gràfic és l'encarregat de la realització de la portada del senzill d'aquesta nova cançó de Joan Blau. Tot queda entre amics, entre artistes i així es tanca o s'inicia un nou cercle de connexions i intercanvis d'art i amistat.

"Caminant a peu" és el novè senzill que ha publicat Blau en el seu repte personal de publicar una cançó al mes col·laborant amb amics artistes i coneguts. El projecte el va iniciar al juny de 2020 i es completa al mes de juliol de 2021, amb un total de 14 senzills. Totes aquestes cançons formaran part d'un nou disc que es presentarà al setembre de 2021.

L'enregistrament i la producció de "Caminant a peu" s'ha realitzat a Light Studio de Caldes de Montbui amb la producció de Luis Robsico. La cançó ha estat mesclada i masteritzada per Paquito Escudero.
Infolleida