Joan Blau i Ema Araujo presenten "Hoy salió el Sol"

02/02/2021

Els cantautors Joan Blau i Ema Araujo han publicat avui "Hoy salió el Sol", una cançó que sorgeix dels moments en els que ja no tens esma, estàs cansat i esgotat, però veure sortir el sol cada dia et dona forces per a sobreviure. Veus que hi ha possibilitats, que tot es pot arreglar i que cada dia pot ser un nou inici.

La cançó narra el fet de que per molts problemes que tinguem hi ha una cosa que no falla mai, cada dia surt el sol i ens ofereix l'oportunitat de tornar a començar, de re-inventar-nos o de canviar totalment el nostre present. El Sol ens escalfa, ens il·lumina i ens dona l'energia tant necessària per viure el dia a dia, dona esperança a tots els malts de caps que se'ns presenten i que a vegades ens són tant difícils de gestionar.

Ema Araujo Joan Blau es van conèixer a Barcelona gràcies al viatge que Ema va realitzar per Catalunya per tal d'ampliar nous horitzons i fer un creixement musical.

"Hoy salió el Sol" és el novè senzill que ha publicat Blau en el seu repte personal de treure una cançó al mes. Totes aquestes cançons formaran part d'un nou disc que es presentarà al Setembre de 2021.

La portada és una fotografia de Becho. Blau i Becho és coneixen a Vallfogona de Balaguer, al Bar del Mig un local musical que Becho gestionava ara ja fa uns anys. Joan Blau hi va realitzar el seu segon concert amb molt bona acollida, va ser el concert que li va donar ales per a creure en el seu projecte i tirar-lo endavant. L'amistat dels dos va fer que al 2018 Becho dirigís el vídeo clip "Somnis", del primer disc de Joan Blau.

L'enregistrament de "Hoy salió el Sol" s'ha realitzat a "Light Studio", la veu de Ema Arauho ha estat gravada a l'estudi "Grado 27" de Mendoza (Argentina) i les veus de Joan Blau a "Records d'Aigua" de Balaguer, amb la producció de 
Luis Robsico. El senzill ha estat mesclat i masteritzat per Paquito Escudero.
Infolleida