Jordi Turull visita Bellcaire d’Urgell i fa una crida al moviment independentista a persistir

02/04/2022

El conseller de la Presidència del govern Puigdemont va agrair el suport rebut durant la seva estada a la presó i va analitzar les perspectives de futur de l’independentisme

El passat divendres 1 d’abril l’exconseller de la Presidència i vicepresident de Junts, Jordi Turull, va visitar Bellcaire d’Urgell per participar a l’acte “Tornar-hi a ser per arribar a ser”. Turull va agrair les mostres de suport rebudes al llarg del seu empresonament, entre les quals destaquen el gran nombre de cartes i les cantades que s’organitzaven periòdicament en municipis com Bellcaire d’Urgell.

 

Pel que fa a la situació del país, Turull defensa que l’1 d’Octubre és una victòria i alhora un aprenentatge, que ha de permetre preparar noves estratègies per aconseguir l’Estat propi. “Som el país del dilluns, del sant tornem-hi” va assenyalar, i va insistir en la necessitat de traçar una estratègia unitària i reprendre la mobilització.

 

L’acte va ser presentat per la portaveu de Junts per Bellcaire d’Urgell, María José Navarro. En acabar, Turull va participar en un sopar amb afiliats i simpatitzants del partit al municipi.

Infolleida