Jornades Europees del Patrimoni al Monestir de les Avellanes

10/10/2019

Repic de campanes, presentació de llibres, concert d’orgue... són les diferents activitats que el Monestir de les Avellanes proposa en motiu de Jornades Europees del Patrimoni 2019

El diumenge 13 d’octubre de 2019 el Monestir de les Avellanes organitza diverses activitats en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni 2019. Aquestes activitats tenen per objectiu donar a conèixer el valor monumental del Monestir de les Avellanes, en especial a les persones de la mateixa comarca.

Els actes començaran a les 11:15 h, amb el 4t repic de campanes del monestir, de la mà dels campaners Ignasi Cortés i Miquel Gregori de la Confraria de Campaners i Carrillonistes de Catalunya. Un repic que es dedica als pobles deshabitats de Catalunya.

Tot seguit, a les 11:30 h hi haurà la presentació del llibre “Les bates blanques”, un acte promogut pels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, la Biblioteca de Balaguer i l’Associació Contra el Càncer de Balaguer. Es tracta d’un llibre solidari per a la cura del càncer.

Les Jornades finalitzaran amb el 5è concert d’orgue de tubs del monestir, que per primera vegada serà tocat a quatre mans de la mà dels organistes Carme Godall i Guido Iotti. Aquest concert forma part del XXI Festival de Música de Tardor d’Orgues de Ponent i del Pirineu.

Tots els actes són gratuïts i d’accés lliure.  

Infolleida