La 6a edició del campionat de Hip-Hop al Teatre Municipal de Balaguer amb més representants que mai

10/04/2019

Amb la primavera, arriba la segona de les activitats destacades de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica a Balaguer per la present temporada, amb la FreeStyle Dance BLG 2019. L’èxit acumulat edició rera edició, obliga a mantenir el mateix format de competició per categories, en infantil, júnior i sènior, on es concentraran més de 30 actuacions i 400 dancers d’arreu d’escoles de dansa de la província de Lleida, Tàrrega, Guissona, Bellpuig, fins i tot d’Andorra, però en especial destacar l’altíssima participació de grups de Balaguer a través de tres companyies importants, Espai de Dansa i Creació la Xemeneia, la Companyia de Dansa Montse Miret, Idansa i l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica.
A més l’acte vindrà desdoblat amb dues funcions; la de matí, amb infantils i junior I, i tarda, amb les funcions i grups en categories de Junior II i Sènior; amb la voluntat de garantir més públic i amb més exhibicions i actuacions per amenitzar la trobada.



Es podran adquirir entrades vàlides per ambdós espectacles el mateix dia, una hora abans que s’iniciï cada una de les funcions el mateix diumenge a  les 11:00 i 16:00h respectivament.

Infolleida