La 7a Cursa de la Nòria de Torrelameu espera més de 300 participants diumenge vinent

21/03/2019

La cita serà puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dos distàncies (5 i 10 kilòmetres) i lliurarà un euro de cada inscripció a l’Associació l’Estel

El diputat Francesc Sabanés ha participat aquest dijous en la roda de premsa de presentació de la 7a Cursa de la Nòria de Torrelameu, que se celebrarà diumenge vinent, 24 de març.

L’acte, que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, ha comptat amb la participació de l’alcalde de Torrelameu, Carles Comes, del president de la comissió de la cursa, Jordi Guamis, i de la vocal Roser Riu.

En la seva intervenció, Francesc Sabanés ha destacat el fet que aquesta cursa està “creixent any rere any” en participants, així com el vessant solidari de la cita, ja que “donarà un euro de cada inscripció a l’Associació l’Estel”. El diputat tampoc no ha volgut oblidar l’entorn pel qual es desenvoluparà la cursa, amb la qual cosa s’acomplirà l’objectiu de “potenciar el territori i els valors que tenim”.

La Cursa de la Nòria, que com ha assenyalat Carles Comes, canvia de data enguany en una decisió de l’organització que considera tot un encert, serà puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dues distàncies, els 10 i 5 kilòmetres, totes dues amb uns recorreguts mixtes d’asfalt i terra que transitaran per un paisatge agrícola i a la vegada per un indret natural com és la riba del riu Noguera Ribagorçana. La sortida, prevista per les 10 del matí, i l’arribada estaran ubicades al Parc de la Nòria.

Tal com ha recordat Jordi Guamis, l’organització ja compta amb “més de 300 inscrits, amb un increment d’un 30 per cent respecte a l’any passat”, un creixement que atribueix a que “som una cursa petita però gran en el tracte que donem als que venen a córrer”, cadascun dels quals rebrà com a obsequi una bossa del corredor que inclou una samarreta tècnica FireHawk més tubular, a més d’entrepà de llonganissa, fruita i refresc. Entre d’altres serveis, també hi haurà zona d'aparcament i guarda-roba, a més de bar i inflables per als nens.

Infolleida