La 7ª Cursa del Sucre de Menàrguens, solidària amb l’AFANOC, per a Pere Bifet i Rosamari Carulla

19/03/2018

La 7a edició de la Cursa del Sucre de Menàrguens ha coronat avui com a guanyadors de la prova reinaPere Bifet i Rosamari Carulla. La jornada ha aplegat en conjunt 315participants entre totes les seves propostes: una caminada popular de 7 kilòmetres, curses infantils i les curses atlètiques de 10 i 5 kilòmetres, amb 175 participants i que eren puntuables per a la Lliga Ponent Eurosomni.

En els 10 kilòmetres, el més ràpid ha estat Pere Bifet (Pedala.Cat) amb un temps de 35.40, seguit de Marc Expósito (100x100 Fondistes Tàrrega), segon amb 36.30, i de Francesc Jové (Team Blue Motors Neolith), tercer amb 37.15. En dones, la més ràpida ha estat la vigent campiona de la Lliga Ponent Eurosomni,Rosamari Carulla (Logiesport-Guineu), amb un crono de 41.16, seguida d’Elisa Lladós (Clos Pons TahiRunners), segona amb 44.57, i de Núria Alcàntara (CA Borges), tercera amb 48.18.

Pel que fa als 5 kilòmetres, el més ràpid ha estat Roger Gabarró (AE Blancafort) amb un temps de 17.40, seguit de Martí Sabater (Logiesport-Tallers Enric), segon amb 17.45, i de l’actual campió de la Lliga, Sergi Nunes (Runner’s Balaguer), tercer amb 17.48. En dones, la més ràpida ha estat Maria Bertran (Esports Truga) amb un registre de 22.35, seguida de la campiona de la Lliga, Natàlia Bernat (Runner’s Balaguer), segona amb 23.20, i de l’actual líder de la competició, Dolors Gou (Clos Pons Thai Runners), tercera amb 24.00

La jornada estava concebuda com una festa esportiva i familiar, per això hi havia aquesta diversitat de propostes. A més, tenia com a objectiu donar suport a una causa solidària, ja que una part dels beneficis de les inscripcions, a més de les aportacions voluntàries, era per a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Ha obert el foc la caminada a partir de les 9.30 hores, per seguir amb les dos curses atlètiques a les 10.00 i tancar el programa les curses infantils en acabar les altres. La caminada i les dos curses combinaven asfalt i terra. 

La sortida i l’arribada estaven situades davant l'escola Joan Ros Porta de Menàrguens. Els participants han pogut gaudir d’avituallaments, zona habilitada d'aparcament i servei de guarda-roba, a més de diferents obsequis.Quan la cursa ha finalitzat, tots els participants han rebut un entrepà acabat de fer, a més de beguda i cervesa artesana.Els participants de les curses infantils han rebut una bossa amb obsequis.

Infolleida