La Baronia de Rialb, entre els 10 finalistes que opten a Capital Turisme Rural 2021

18/04/2021

La Baronia de Rialb, seleccionat entre més de 200 municipis, és l’únic indret de Catalunya que participa a la cinquena edició del concurs, impulsat pel portal EscapadaRural.com. Ara s'obre el període de votació popular, que finalitza el 14 de maig 

La Baronia de Rialb és una de les deu destinacions rurals finalistes que opten a convertir-se en la Capital del Turisme Rural 2021, una iniciativa impulsada pel portal EscapadaRural.com. Així, aquest indret de la Noguera, seleccionat entre més de 200 municipis, és l’únic municipi de Catalunya que participa en la cinquena edició del concurs.

 

Per als membres de l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb, ser finalista en aquest concurs significa el reconeixement a 25 anys d’aposta pel turisme rural com a reacció a la construcció de l’embassament de RIalb, buscant alternatives econòmiques per fixar la població al territori. 

 

Ara, s’obre el període de votació popular per escollir el poble guanyador, que finalitza el 14 de maig. La Baronia de Rialb haurà de competir amb municipis com Xelva al País Valencià o Aia al País Basc, entre d’altres.

Ariadna Sánchez