La Biblioteca d’Artesa de Segre organitza el 29è Premi de Narrativa Breu

15/01/2018

El Premi de Narrativa Breu, organitzat per la Biblioteca municipal d’Artesa de Segre i l’Ajuntament, va néixer com a concurs a nivell escolar però, amb el pas dels anys, ha anat creixent fins a convertir-se en un premi amb participació a nivell de tot Catalunya

La Biblioteca Municipal d’Artesa de Segre, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza la 29ª edició del Premi de Narrativa Breu. El Premi, que ja està molt arrelat a Artesa de Segre, compta amb participants d’arreu de Catalunya que, en diferents categories, presenten les seves obres en català.  

 

Aquest premi va sorgir de la mà de la primera bibliotecària que hi hagué a Artesa de Segre com a concurs a nivell escolar, a partir d’aquell moment va anar creixent fins a convertir-se, en l’actualitat, en un premi en el que la participació és a nivell de tot Catalunya.

 

Els guanyadors del premi sortiran escollits el primer cap de setmana de Juny de la mà d’un jurat format per cinc filòlegs, una dissenyadora i dos representants escolars d’Artesa de Segre. De cara a la 30ª edició, l’organització ja ha començat a treballar en la edició d’un llibre que recollirà totes les obres premiades.

Ariadna Sánchez