La biblioteca d’Artesa de Segre participa en el projecte Llegir teatre

19/03/2019

La biblioteca d’Artesa de Segre participa en el projecte Llegir teatre. El Club de Lectura de la Biblioteca ha llegit l’obra La bona persona de Sezuan de Bertold Brecht, i el dissabte 9 de març els participants del club de lectura van anar al Teatre Nacional de Catalunya a veure’n l’adaptació.

El Servei de Biblioteques del Departament i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) duen a terme el projecte 'Llegir el teatre', un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals, que té entre altres objectius millorar la formació dels espectadors.

El divendres 15 de març al vespre a la biblioteca i en el marc de les activitats organitzades per commemorar l’any Maria Aurèlia Capmany,es va organitzat una lectura dramatitzada de l’adaptació de la novel·la “Feliçment, jo sóc una dona”, a càrrec d'Anna Güell de la companyia de teatre Q-ars Teatre.

La novel·la mostra la preocupació de l’autora per la situació de la dona i la desigualtat entre gèneres, i mira de plasmar la societat tal com la veu, amb especial atenció als conflictes sociopolítics de l’època.

També en el marc de l’aniversari de l’any Capmany, la biblioteca acull l’exposició “AIxò era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres”, una mostra que pretén aproximar la personalitat de l’autora per tal que aquells que no la coneixien es puguin fer una idea de qui era i, alhora, aquells que la coneixien en alguna de les seves facetes, en coneguin 
d’altres. Es podrà visitar fins al 3 de maig.
Infolleida