La combinació d’art i gastronomia, protagonista de la 2a edició del ‘Gastrosarao’ de Penelles, organitzat aquest dissabte per Red Flavors

23/07/2019

Els assistents podran casar un dels murals de la localitat de la Noguera amb les degustacions dels 13 productors i restauradors convidats a l’esdeveniment

‘Casem murals & gastronomia’. Aquesta és la proposta que es planteja a la segona edició del ‘Gastrosarao’ de Penelles (La Noguera),organitzat aquest dissabte 27 de juliol per l’agència de comunicació especialitzada en el sector agroalimentari Red Flavors. A partir de les 21 hores, els assistents maridaran els 13 murals de la vila de Penelles, escollits prèviament pels productors i restauradors, amb els aliments de proximitat que es mostraran a l’acte.

L’esdeveniment servirà per promocionar els aliments de proximitat. En aquesta ocasió, els productors convidats són: Raig d’Arbeca, Cervesa Lo Perot, Castell del Remei Celler, 2007 Restaurant, Carn Sargaire (carn de vedella natural), A gust. Menjars, coques i càtering, Cooperativa Tres Cadires, Formatges L’Oliva, Prunus, Cal Balcells, Lo Xaragall, Torrons Fèlix i Tortichef.

A més del vessant gastronòmic, estan previstes les actuacions de Joan Balcells a la plaça Major de Penelles i un concert a partir de les 00.00 hores de Thinkin' Wild al punt d'informació del #GarGar.
Infolleida