La Cooperativa d’Artesa de Segre millora les seves instal·lacions

13/11/2020

La Cooperativa d’Artesa de Segre ha executat un seguit d’inversions per millorar les seves instal·lacions per valor de 2.5 milions d’euros. Una de les actuacions ha estat l’ampliació de la fàbrica de pinso que permet augmentar la capacitat de producció a 250.000 tones l’any

Amb l’objectiu de millorar i ampliar les seves instal·lacions i oferir, així, millors serveis, la Cooperativa d’Artesa de Segre ha executat, durant aquest any 2020, un seguit d’inversions per valor de 2.5 milions d’euros. Entre aquestes actuacions, destaca l’ampliació de la fàbrica de pinso, que ha permès augmentar la capacitat de producció a 250.000 tones l’any. 

 

La inversió ha permès, també, la construcció d’un magatzem de matèria prima, un assecador de cereals i la instal·lació d’una nova versió del sistema informàtic industrial amb tecnologia 4.0.

 

Amb aquesta nova obra, la Cooperativa pretén oferir un millor servei a socis i clients, un servei que també s’ha materialitzat amb la millora dels accessos al complex del Polígon Industrial del Pla d’Artesa de Segre. 

Ariadna Sánchez