La Cooperativa d’Artesa de Segre premia un dibuix de l’Escola Els Planells per incorporar-lo a l’etiqueta del vi jove Menut Montsec

22/12/2017

Aquesta tardor, la Cooperativa i l’Escola d’Artesa de Segre van organitzar un concurs de dibuix entre l’alumnat de primària del centre per tal d’escollir un dibuix que formarà part del vi jove Menut Montsec, que sortirà al mercat a primers de 2018.

La Cooperativa d’Artesa va premiar un dibuix per cicle amb un lot de productes de proximitat: cicle inicial, Arlet Regué Claverol; cicle mitjà, Isàia Boliart López; i cicle superior, Martí Regué Leal. Dels tres, el dibuix escollit per a l’etiqueta fou el de la Isàia, que va ser obsequiada amb una tauleta tàctil.

El lliurament dels premis es va fer a la mateixa escola, en el marc de les activitats nadalenques, el dimecres 20 de desembre. El gerent i l’enòleg de la Cooperativa, acompanyats del director del centre van encarregar-se de donar els premis.

La col·laboració entre els dues entitats es completarà amb una visita al celler del Montsec de la Cooperativa, al polígon industrial d’Artesa de Segre, per part de l’alumnat de cicle mitjà.

Per altra banda, a finals de gener, la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot exposarà una tria dels dibuixos realitzats.

 

Infolleida