La Cursa de la Diada s’adapta a la nova normalitat  

11/09/2020

La prova, a la que s’han imposat Xavi Tomasa i Rosamari Carulla, ha significat la tornada a l’activitat de la Lliga Ponent després de sis mesos aturada. La pandèmia, però, ha marcat la cursa que s’ha limitat a 250 participants i a un recorregut de 10 quilòmetres 

Després de mig any aturada, la Lliga Ponent ha tornat a l’activitat aquest divendres amb la celebració de la tradicional Cursa de la Diada de Térmens. La pandèmia, però, ha obligat a remodelar la 34ª edició que ha comptat amb 250 participants. També hi ha hagut canvis en la sortida i arribada, que s’ha fet des del polígon de la Noguera i de manera esglaonada. Així doncs, la Cursa de la Diada s’ha adaptat a la nova normalitat, fet que ha comportat suprimir la caminada i la prova de 5 quilòmetres, limitant el recorregut a un total de 10.


Així doncs, les mascaretes, el control de temperatura i la distància de seguretat han marcat la 34ª edició d’aquesta prova a la que s’han imposat Xavi Tomasa i Rosamari Carulla. La prova ha significat, doncs, la tornada de les curses que des del passat 8 de març s’havien aturat, obligant a cancel·lar-ne més d’una vintena de la Lliga Ponent. 

Ariadna Sánchez