La Cursa de la Vaca obre inscripcions

10/07/2018

Es celebrarà el diumenge 23 de setembre a Vallfogona de Balaguer i oferirà curses de 10 i 5 kilòmetres

El Club Esportiu Cansallebres, amb el suport de l’Ajuntament de Vallfogona de Balaguer, han organitzat pel diumenge 23 de setembre la sisena edició de la Cursa de la Vaca, que ja ha obert inscripcions.

La proposta inclou curses de 10 (l’anomenada Cursa de la Vaca) i 5 kilòmetres (Cursa de la Vedella) puntuables per a la Lliga Ponent i una caminada popular de 5 kilòmetres. La sortida, tant de les curses com de la caminada, es farà a les 10 del matí des del davant de les piscines municipals. Hi haurà dos avituallaments líquids durant el recorregut de la Cursa de la Vaca, als kilòmetres 2,8 i 6,6 aproximadament, i un avituallament durant el recorregut de la Cursa de la Vedella i de la Caminada (km. 2,8). A l’arribada, tots els participants rebran un avituallament líquid i sòlid, que inclourà un entrepà de llonganissa.

Al marge dels premis habituals, n’hi haurà per als millors atletes locals i també per als millors equips, sumant els temps dels quatre primers classificats/des, així com un pernil a l’equip amb major nombre de corredors/es.

La cita tindrà també el seu vessant solidari, ja que hi haurà la possibilitat de fer un donatiu d’1 euro per a la causa solidaria Stargardt Go PedRetina en el moment de fer la inscripció.

InfoLleida