La Diputació de Lleida inicia les obres d’arranjament d’un tram del camí de la Plana de Penelles, al Castell del Remei

03/08/2022

Una actuació inclosa en el projecte ‘Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni’, cofinançada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Penelles i fons FEDER, amb un import d’adjudicació de 73.541,15 €

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, ha iniciat les de pavimentació d’un tram del camí de la Plana de Penelles, al Castell del Remei, mitjançant l’execució d’un tractament superficial de reg amb graveta.

El tram d’actuació d’aquest projecte és d’uns 1.735 metres sortint des del nucli de Penelles, concretament des de l’encreuament amb el camí de Bellcaire, fins al camí de Castellserà, que accedeix a la C-53. El camí disposa d’una amplada variable que oscil·la entre els 3,6 i els 5 metres.

L’objectiu d’aquestes actuacions és conservar i protegir el medi ambient i promoure l’eficiència de recursos al territori. Aquesta obra en concret és una actuació inclosa en el projecte ‘Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni’, cofinançada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Penelles i fons FEDER, amb un import d’adjudicació de 73.541,15 €.

Infolleida