La Fira del Somnis es consolida al Posa’t la Gorra de Balaguer

16/03/2018

La capital de la Noguera celebrarà la diada solidària “Posa’t la Gorra” el primer cap de setmana de Maig. El certamen comptarà, un any més, amb la Fira dels Somnis amb prop de 130 activitats i tallers

Un any més, la capital de la Noguera celebrarà, el primer cap de setmana de maig, la diada solidària “Posa’t la Gorra”. La jornada acollirà un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. A més a més, i per segon any consecutiu, tindrà lloc la Fira dels Somnis amb prop de 130 activitats i tallers.

 

El certamen donarà el tret de sortida el dissabte amb la segona “Nit dels famosos”, durant la qual es durà a terme, també, un sorteig que diversos famosos hauran donat a la campanya. El diumenge tindrà lloc la Cursa Posa’t la Gorra, amb dues curses de 5 i 10km i una caminada popular. Per tal de clausurar el cap de setmana, es durà a terme el dinar solidari al pavelló Molí de l’Esquerrà.

 

Des de l’organització esperen seguir creixent en cada edició d’aquesta diada solidària, aconseguint que la festa de Balaguer esdevingui un referent i es consolidi completament a la ciutat.

Ariadna Sánchez