La limitació de grups de 6 marca el primer pont de la tardor 

11/10/2020

El turisme familiar i de proximitat ha permès que algunes destinacions turístiques, com Tiurana i el seu entorn, puguin mantenir una ocupació relativament alta. Tot i això, la limitació a sis persones de les reunions de grups ha marcat aquest primer pont turístic de la tardor

La limitació de grups de sis persones ha marcat el primer pont turístic de la tardor. Aquesta limitació, sumada a la pandèmia, ha fet que cases rurals i equipaments turístics hagin vist un descens en les seves reserves. Tot i això, el petit turisme familiar i de la zona ha permès que destinacions turístiques, com Tiurana i el seu entorn, puguin mantenir una ocupació relativament alta. 

 

Cal tenir en compte que, tot i que inicialment apuntava a ser una temporada molt baixa, finalment, el balanç de l’estiu és positiu, fet que permet encarar les previsions amb cert optimisme. 

 

Les característiques d’espais com l’entorn de Tiurana, envoltats de natura i tranquil·litat, han estat uns dels principals destins de molts turistes i visitants durant aquesta passada temporada i, segons apunten des del sector, de la temporada que tot just comença.

Ariadna Sánchez