La Marxa de la Boira de Penelles aplega 800 participants

12/01/2020

Organitzada per Boira Experience, la jornada oferia dos recorreguts de 13 i 23 kilòmetres

El projecte Marxa.cat de marxes saludables de Ponent ha posat en moviment avui la seva edició del 2020 amb la celebració de la Marxa de la Boira, que en la seva sisena edició ha tingut com a centre d’operacions Penelles. La cita ha aplegat 8oo participants que han pogut escollir entre els dos recorreguts proposats, de 13 i 23 kilòmetres, pels municipis de Penelles, Montgai i Bellmunt d’Urgell.

Boira Experiencie és al capdavant d’un esdeveniment de caire no competitiu i que ha ofert dos trajectes, un de 13 kilòmetres i de 210 metres de desnivell positiu, i un altre de 23 kilòmetres, amb 359 metres de desnivell positiu. Ambdós han transcorregut per camins de terra, amb sortida i arribada a Penelles, concretament al passeig de Josep Prenafeta, sota l’apadrinament dels gegants de la població.

Els participants han pogut gaudir de llocs poc coneguts dels municipis de Penelles, Montgai i Bellmunt d’Urgell, de les grans extensions de regadiu de la comarca de la Noguera, així com de la visita a unes trinxeres de la Guerra Civil, la Font Amarga i els famosos grafits d’art rural de la població de Penelles. 

Els avituallaments s’han elaborat amb productes de quilòmetre zero, i com ja és habitual, l’organització ha donat als participants un detall sostenible, emmarcat dins de #reforestaciomarxadelaboira.

Infolleida