La Paeria celebra la primera reunió informativa sobre la participació ciutadana en la programació d’actes de ‘Balaguer Capital de la Sardana 2021’

14/02/2020

Ahir dijous es va celebrar la primera reunió informativa sobre la futura programació dels actes de Balaguer Capital de la Sardana 2021. Per aquesta primera trobada s’havia convocat a tota la ciutadania amb l’objectiu de crear una comissió activa de treball encarregada de proposar i assessorar sobre els actes que es duran a terme.

 

Aquesta primera trobada, encapçalada pel paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, i pel paer de cultura, Arnau Torrente, va servir també per animar els balaguerins i les balaguerines a participar d’aquesta iniciativa de ciutat, i fer-ne partícip a tothom.

 

La comissió de treball que es crearà es pretén que sigui el més transversal possible, per aconseguir una programació plural i multidisciplinària, donant cabuda a propostes que directament o indirecta estiguin vinculades al món de la sardana.

La voluntat de la Paeria és que esdeveniments com aquest siguin entesos per la gent de Balaguer com a espais de col·laboració ciutadana, i així aconseguir dur a terme actes el més inclusius i participatius possibles.

Infolleida