La Paeria fa un pas més en els tràmits per dur a terme el Pavelló esportiu del Secà

28/07/2020

La Paeria de Balaguer portarà a votació al ple d’aquest dijous l’aprovació provisional per declarar l’espai arbrat del Molí de l'Esquerrà com a zona verda.

Aquest dijous l’equip de govern de la Paeria de Balaguer portarà a votació al ple ordinari l’aprovació provisional de la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament de Balaguer que preveu declarar la zona arbrada del Molí de l'Esquerrà com a parc públic.

 

Aquesta modificació es fa per compensar la zona perduda a la pista del secà on s’ha d’ubicar el futur poliesportiu, al costat de les piscines. D’aquesta manera es compleix amb la llei que determina l’equilibri entre zona verda i zona construïda segons ha explicat a Ràdio Balaguer el paer en cap Jordi Ignasi Vidal.

 

Actualment la zona de xops de davant del Molí de l'Esquerrà està qualificada com a equipament, tot i ser una zona arbrada. Amb el canvi de la pista del barri del Secà com a equipament, es fa un pas més per poder assolir el projecte de convertir-la en un poliesportiu. A més, es normalitza una situació singular, com el fet que una pista pavimentada fos considerada com a zona verda i un espai arbrat com un equipament. 

 

Infolleida