La Sentiu de Sió, un aparador per a productes de qualitat

09/08/2021

La Sentiu de Sió va acollir dissabte l’estrena del Mercat Gourmand, que va comptar amb la participació de dotze parades que van vendre els seus productes de proximitat i de qualitat. Els clients van poder trobar, per exemple, xocolate d’Agramunt, oli de la Granadella, mel de la Sentiu de Sió, oli d’Artesa de Segre, cervesa de Vallfogona de Balaguer o melons de Bellcaire d’Urgell. Així mateix, a la nit també estava previst un concert de jazz a càrrec del grup Txitxo i Javi.

Àlex Ysaac, d’El Rebost del Miquel i membre de l’organització, va explicar que el certamen va comptar amb una bona resposta per part del públic, que va acudir a conèixer i a comprar els productes de proximitat.

Ysaac va recordar que el mercat se celebrarà també en altres municipis de les comarques de Lleida. Així, el proper dia 17 els productors de proximitat vendran les seues elaboracions a Salardú, el 18 ho faran a Arties i el 21, a Sort. També visitaran municipis de la Cerdanya lleidatana com Prullans, Prats i Sansor i Montellà i Martinet.

D’altra banda, la plaça dera Glèisa de Vielha va acollir ahir el mercat d’Era Flower, amb parades de roba i productes d’artesania i també gastronòmics. Aquest certamen continuarà avui al mateix emplaçament.

SEGRE.COM