La solidaritat torna a Balaguer amb el Posa't la Gorra

24/09/2020

Balaguer celebrarà, el proper 11 d'octubre la cinquena edició del Posa't la Gorra, la festa més solidària de la comarca. La situació que s'està vivint, però, ha obligat a l'organització a remodelar-ne el format, suprimint tots els actes que comporten aglomeracions i donant-li un caire més virtual a la jornada 

Tot i la situació que s'està vivint, marcada per la pandèmia, Balaguer vol seguir mostrant la seva vessant més solidària amb la celebració de la 5a edició del Posa't la Gorra. La festa però, no comptarà amb activitats que comporten aglomeracions, com la cursa o caminada, la fira dels somnis o el dinar solidari. 

 

Accions com comprar la gorra o la samarreta, participar a la cursa i caminada de manera virtual, o fer un donatiu, són algunes de les propostes que des de l'organització presenten per participar en aquesta cinquena edició de la festa solidària. 


Tot i el caire diferent que tindrà enguany aquesta jornada solidària, des de l'organització esperen poder mantenir la festa de Balaguer com a punt de referència de solidaritat a les comarques de Ponent.

Ariadna Sánchez