La Vall d’Àger, escollida com un dels millors llocs per volar en parapent 

01/11/2023

La Vall d’Àger ha estat escollida, segons el portal web Aladinia, com un dels millors cels per volar amb parapent. Les condicions del vent, l’altura de salt i el paisatge que engloba són alguns dels principals punts forts d’aquesta Vall. Així, el vol en parapent s’ha convertit en un punt d’atracció turística molt important pel municipi, sobretot en anys com aquest on la sequera ha marcat una gran davallada del turisme 

Volar en parapent és una experiència similar a tot arreu, marcada, però, per diferències en funció de la direcció del vent, l’altura de saltar o el lloc d’aterratge. La diferència i el que ho fa especial en cada punt és el paisatge que es contempla. Un d’aquests punts més valorats és la Vall d’Àger, així ho ha recollit amb l’opinió de practicants de vol al portal web Aladinia. Per Àger, aquest distintiu significa un reconeixement molt especial. 

 

De fet, en moments complicats com el que han viscut aquest estiu, on la manca d’aigua ha suposat una gran davallada del turisme, aquest ha estat un dels motors que ha mantingut els visitants. 

 

Cal tenir en compte que en els anys el vol en parapent ha evolucionat molt, i actualment està a l’abast de tothom gràcies al fet que la majoria són en tandem, vols biplaça amb un expert monitor al costat. 

Ariadna Sanchez Ber