L’última convocatòria del ajuts Leader del període 2014-2020, aquesta tardor

18/09/2020

Aquesta tardor s’obrirà l’última convocatòria dels ajuts Leader del període 2014-2020, per aquest motiu, des del GAL Noguera-Segrià Nord fan una crida a empreses i emprenedors a presentar les seves sol·licituds

La propera convocatòria de les subvencions Leader, i la última del període 2014-2020, sortirà aquesta tardor. És per això que des del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, encarregat de la gestió d’aquests ajuts, fan una crida a empreses i emprenedors a presentar les seves propostes, tenint en compte que, al tractar-se de l’última convocatòria, no se sap quan tornarà a sortir un nou període. 

 

Cal recordar que aquests ajuts estan orientats a empreses, emprenedors i emprenedores que vulguin invertir empresarialment en negocis de serveis, turístics, de transformació agroalimentària, comerços, serveis a la població i indústries. Així doncs, aquest programa té com a objectiu fomentar la diversificació econòmica i el desenvolupament en els territoris rurals, amb la creació, ampliació i millora de les activitats econòmiques per tal de mantenir les característiques del món rural i millorar-ne, a la vegada, la seva qualitat de vida. 

Ariadna Sánchez