L’Ajuntament de Preixens lluita per a que no es tanqui l’escola de Les Ventoses

19/02/2018

L’escola es troba en perill de ser clausurada ja que 5 dels 7 alumnes que en formen part acaben la seva etapa d’escolarització primària, és per això que l’Ajuntament ha iniciat contactes amb propietaris d’habitatges de la localitat per poder oferir un lloguer a preu assequible a una família disposada a matricular els seus fills en aquest col•legi

L’ajuntament de Preixens busca una família amb fills en edat escolar per garantir la continuïtat de l’escola del poble de les Ventoses. Aquesta, que forma part de la ZER el Sió, es troba en perill de ser clausurada ja que 5 dels 7 alumnes que en formen part acaben la seva etapa d’escolarització primària.

 

Davant d’aquesta situació, el consistori ha iniciat contactes amb propietaris d’habitatges de la localitat per poder oferir un lloguer a preu assequible a una família disposada a mudar-s’hi i matricular els seus fills en aquest col·legi.

 

Cal tenir en compte, a més a més, que no és la primera vegada que la ZER el Sió es troba en una situació com aquesta, ja que el 2010 es va clausurar l’escola de Montclar i, per altra banda, l’escola de Butsènit es va trobar, també, en la mateixa situació.

Ariadna Sánchez