L’Ajuntament de Térmens es suma al repte solidari de l’atleta Raül Arenas

09/02/2018

El passat 31 de gener en un acte celebrat a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Térmens, l’atleta Raül Arenas va presentar el seu nou projecte solidari sota el lema Sempre Endavant, a l’alcaldessa Concepció Cañadell i a tots els veïns que hi van assistir. L’Ajuntament de Térmens ha expressat el seu suport a aquest nou repte solidari, que aquest any vol recaptar fons per a finançar el tractament de la Laura Galan, una nena de Térmens que pateix una lesió cerebral. Amb aquest objectiu, l’atleta targarí assumeix el desafiament de fer corrent el trajecte de 180 quilòmetres que separa el Port de la Bonaigua de Tàrrega. Es tracta del segon repte solidari de Raül Arenas, ja que l’any passat el corredor ja va aconseguir recaptar 3.000 euros a favor de diferents projectes de l’Associació Alba.

Els diners es recaptaran amb la venda de samarretes solidàries i la venda dels tiquets per a diferents sortejos de material esportiu, dinars o sopars en restaurants, cistelles solidàries, etc. Amb aquest diners vol ajudar la Laura, una nena d'11 anys de Térmens (la Noguera) que segueix un tractament als Estat Units. L’atleta va posar en marxa el Sempre Endavant quan es va adonar de la sort que tenia de poder córrer quan hi ha molta gent amb problemes de mobilitat per a qui seria gairebé impossible.

Les samarretes i els tiquets es poden comprar a l’Ajuntament de Térmens, a la peixateria Lluisa de Bell-lloc d’Urgell, a Logiesport de Tàrrega i de Balaguer, i el mateix dia del repte al lloc d’arribada a la Plaça del Carme de Tàrrega, al preu de 16€ les samarretes i a 1€ els tiquets.

Infolleida