L’Associació ACORD celebra el seu 5è aniversari

13/12/2019

Per celebrar el 5è aniversari, ACORD ha organitzat una assemblea al Castell de Montsonís, on han parlat dels projectes duts a terme en aquests cinc anys i futurs objectius, i que ha comptat amb la presència de la Consellera Teresa Jordà 

L’Associació Cooperació Rural pel Desenvolupament celebra, enguany, el seu 5è aniversari i, per tal de celebrar-ho, s’ha dut a terme una assemblea al Castell de Montsonís en la que s’han exposat i valorat els objectius, projectes i accions que ha dut a terme l’Associació en els 5 anys de vida. A més a més, també s’han parlat de futurs projectes, com per exemple, el d’extreure oli a través de llavors.  

 

Més de 90 persones han assistit a la jornada, en la que socis, agricultors, responsables d’agroindústries i, en definitiva, tots els que han estat formant part durant aquest cinc anys de l’associació, han estat els protagonistes. La Consellera Teresa Jordà també ha estat present en la celebració. 

 

En acabar la jornada, s’ha dut a terme una degustació gastronòmica amb plats elaborats amb els quatre productes principals impulsats des dels projecte: la poma de muntanya, el pistatxo, el blat i la vinya.

Ariadna Sánchez