L’empresa de mascotes CUNIPIC inicia, aquest estiu, una campanya de defensa del món rural

28/06/2021

L’empresa de mascotes CUNIPIC inicia, aquest estiu, una campanya de defensa del món rural.

El proper dia 4 de juliol del 2021, dos mascotes de CUNIPIC viatjaran fins a La Poble de Segur per estar presents a la baixada dels raiers per la Noguera Pallaresa.
Durant aquesta jornada festiva, els dos capgrossos de CUNIPIC repartiran, a la gent congregada al voltant del riu, pòsters i enganxines per sensibilitzar a la societat catalana que s’ ha defensar el món rural; cada cop més deshabitat.

El CEO de CUNIPIC, Josep Piqué, creu que els empresaris han d’ apostar pel món rural, on hi ha oportunitats de negoci: - “Sempre he tingut clar que la meva empresa CUNIPIC mai marxarà de Vallfogona de Balaguer. Els joves han de tenir la possibilitat de treballar a prop de casa seva”.

Aquesta campanya de sensibilització del món rural,que comença el 4 de juliol, estarà recolzada per la publicació, el setembre del 2021, d’ un llibre pedagògic per a les escoles titulat: CATALUNYA RURAL.

El CEO de CUNIPIC aposta decididament per obrir una porta a la natura i al món rural, a les escoles, amb la publicació del primer llibre escolar que descobreix els secrets de la Catalunya amb menys cotxes, menys fums, menys avions, menys carreteres i menys gent.

Josep Piqué i el periodista especialitzat en el món rural Xavier LLopart han unit esforços i decidit que és hora que els alumnes puguin volar, lluny de les parets de la ciutat fins a una Catalunya deshabitada però plena d’oportunitats.

El periodista Xavier Llopart ha agafat les mascotes de CUNIPIC, les ha humanitzat i fet protagonistes d´aquest treball periodístic i pedagògic. Les mascotes protagonistes del llibre CATALUNY RURAL explicaran que és una escola rural; que a Catalunya hi ha maneres diferents de parlar el català; que hem de recolzar a la nostra pagesia ; que existeix tot un món cultural lluny de la capital catalana o que molts poblets desconeguts són terra d’oportunitats econòmiques i turístiques. Les mascotes del llibre són les mateixes que aquest estiu estaran viatjant per Catalunya ( Poble de Segur; Arséguel; Barcelona; Tortosa; Cadaqués; Tarragona; Girona, Taull… ) sensibilitzant a la població.

Aquesta divertida i curiosa campanya estiuenca liderada per CUNIPIC té el recolzament de l’ Associació de Micropobles de Catalunya.
Infolleida